6.6.07

Sjove ting og sager - og strik

Jeg er lige faldet over en ny side på Nettet, der ser meget lovende ud.

Instructables hedder den, og den indeholder vejledninger i, hvordan man gør ting og laver ting. F.eks. hvordan man nemmest finder en firkløver, hvordan man bygger sit eget Star Wars lyssværd og hvordan man forsegler en pose med chips ved at folde den på snedig og origami-agtig vis.

Minder meget om Craft, der også er Do It Yourself og underligt på en meget underholdende måde. De har også forslag til projekter på hjemmesiden.

Jeg havde lovet at samle en liste over strikkeblogs, jeg godt kan lide. Hovedparten af dem, jeg kigger ofte på er engelske eller amerikanske, og man kan finde en del af dem på en gammel Bloglines konto, der ligger her: http://www.bloglines.com/public/Rebekka i mappen knitting. Mange af dem linker så videre til deres yndlingsblogs - og sådan kan man let få en aften til at gå.

Der er en rigtig fin liste over danske og nordiske strikkeblogs her: http://www.123strik.dk/links_dkblog.php

Og så er der min egen strikkeblog, som jeg i den grad har forsømt i dette forår. Den er på engelsk, men jeg tror, at jeg vil dele den op, så jeg har en på dansk og en på engelsk. Måske på Wordpress, der er en service i samme stil som Blogger. Måske. Den nuværende er her: http://www.skumring.dk/

Jeg har tænkt på at kalde en evt. dansk blog for Det Uldne Sted. For sådan er jeg så sjov ;)

Ingen kommentarer: